Blackjack strategie

Je kan natuurlijk het spel gewoon gaan spelen in de hoop dat je wint. Alleen de kans dat je in het begin gaat winnen met je eigen spel is klein. Het is een strategisch spel en er is flink wat ervaring voor nodig om te winnen. Een manier om je kansen te verhogen is door met een Blackjack strategie te spelen.

Je hoeft echt niet zelf een Blackjack strategie te bedenken. Een flink aantal spelers hebben dit al voor je gedaan. Een aantal strategieën hebben zichzelf al bewezen dat ze voor een prima winst kunnen zetten. Uiteraard geven we je hier een paar tips welke strategie je kan gebruiken voor een potje.

De basis Blackjack strategieblackjack strategie

Eén van de meest gebruikte strategieën is de basis Blackjack strategie. Dit idee is ooit ontwikkeld door een wiskundige. Hij heeft kansberekeningen gemaakt op basis van kaarten. Bij welke punten heb je de meeste kans om een goede kaart te pakken. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met de kaarten van de croupier.

In het tabel kan je aflezen bij welk puntenaantal en kaart van de croupier je het beste kan stoppen. Er staat in het tabel ook aangegeven wanneer je het beste kan verdubbelen of splitsen. Je hoeft zo eigenlijk alleen nog maar het tabel af te lezen en in te zetten. Uiteraard is het een kansberekening. Het zou kunnen dat de kans 55% was dat je wint bij een bepaalde keuze. Afhankelijk van je beste kansen kan je een keuze maken met het tabel. Je hoeft bij deze Blackjack strategie dus zelf niet te rekenen.

Inzet Blackjack strategie combineren

Naast de basis zien we de inzet Blackjack strategie veel voorbij komen. Hierbij zet je op een bepaalde manier in. Je voorkomt zo dat je verliest. Eén van de meest gebruikte inzet Blackjack strategieën is de Martingale. Bij Martingale verdubbel je de inzet bij verlies. Door de inzet te verdubbelen zorg je ervoor dat je het verlies weer goedmaakt als je wint.

Onze tip is om de Martingale te combineren met de basis Blackjack strategie. Je hebt zo de beste kansen om te winnen en de croupier te verslaan. Eventueel kan je ook voor een andere inzet strategie kiezen en deze combineren met de basis.

Privacy Policy